Kan du blive medlem?

Hvem kan blive medlem af Brancheforeningen for skadedyrsfirmaer?

 

For at kunne opnå medlemsskab af brancheforeningen skal firmaet enten:

  1. Beskæftige sig professionelt med bekæmpelse af skadedyr på fuld tid
  2. Have en division af firmaet som beskæftiger sig professionelt med bekæmpelse af skadedyr på fuld tid
  3. Have minimum én medarbejder som beskæftiger sig professionelt med bekæmpelse af skadedyr på fuld tid
  4. Eller være leverandør til branchen

Endvidere er der krav om at firmaet skal være i besiddelse af de til enhver tid fra myndighederne påkrævede autorisationer for at kunne lovligt bekæmpe skadedyr.

Derudover skal firmaet reklamere offentligt at de foretager professionel bekæmpelse af skadedyr. Platformen er ligegyldig så længe kunderne ved at firmaet foretager diverse opgaver indenfor bekæmpelse af skadedyr.

Der optages altså ikke firmaer som har en lille side beskæftigelse med at bekæmpe skadedyr ind imellem. Der optages heller ikke medlemmer som kun i fritiden beskæftiger sig med bekæmpelse af skadedyr. Der optages heller ikke som udgangspunkt kloakfirmaer eller entrepanører, medmindre altså at et af de ovenstående krav er opfyldt. Ej heller optages firmaer som udelukkende kun bekæmper skadedyr på åben mark eller i skov. Der optages heller ikke landmænd som udelukkende lovligt kan bekæmpe skadedyr på egne ejendomme.

Med andre ord, så er Brancheforeningen for skadedyrsfirmaer en forening for firmaer som professionelt beskæftiger sig med bekæmpelse af skadedyr, samt firmaer som leverer produkter til branchen

myrer skadedyrsbranchen
Her kan du stille spørgsmål til Brancheforeningen for Skadedyrsfirmaer.

Udfyld formularen og vi vender tilbage med svar hurtigst muligt.

Invalid Email
Invalid Number
Scroll to Top